Hua Cheng & Hsian-li Lo 's Transition Luminos View Residential Space/Multi Level

Hua Cheng & Hsian-li Lo Spotlights The Transition Luminos View Residential Space/Multi Level

Hua Cheng & Hsian-Li Lo , the maker of the awarded project Residential Space / Multi Level:Transition Luminos View by Hua Cheng & Hsian-Li Lo says, The staircase constitutes an unassuming vertical axis, a strong spatial support that connects open space with private space; its every angle draws in sunlight along a different vector. The irregularly carved-out rectangles give the light a more exquisite emotional expression and means of respiration. Our spatial illumination and basic design elements return you to the simple essence of living..

Hua Cheng & Hsian-li Lo 's Transition Luminos View Residential Space/Multi Level Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41481

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Museum of Design

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 280