Award Winning Context Interior Residence

Chin-Shu Chen Demonstrates The Context Interior Residence

Chin-Shu Chen, the project leader of the awarded project Interior Residence by Chin-Shu Chen spells out, Harmonious is the Chinese’s aesthetic concept. Through this concept, designer fuses in functional and displays, widen the living room. Through flexible configuration, the dining area changed into open field, which allows family members communicate with each other and share their feelings. Designer used dimensions of change to identify the independence but open area, which presents a rich structural order..

Award Winning Context Interior Residence Images:


End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Museum of Design

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/ on line 280