Invisible Parking Fortification Vechten-Parking Lot and Entrance National Museum by Marcel Eekhout and Paul De Kort

Marcel Eekhout and Paul De Kort Exhibits The Invisible Parking Fortification Vechten Parking Lot and Entrance National Museum

Marcel Eekhout and Paul de Kort, the lead designer of the displayed design Parking lot and entrance national museum by Marcel Eekhout and Paul de Kort spells out, This is the entrance to the new national museum of the Dutch Waterline in fortification Vechten. It is an unique car-park for 250 cars and 100 bicycles that is invisible when there are no cars. It looks like a meadow with concrete anti-tank elements and stork nests. When the cars are parked the fortress and concrete bunkers are accentuated by sight-lines. It is a cradle to cradle entrance. The parking-place can, without any problem be eliminated and materials can be reused. The walking path is made of concrete without cement. The grass-tiles are made with 50% old concrete..

Invisible Parking Fortification Vechten-Parking Lot and Entrance National Museum by Marcel Eekhout and Paul De Kort Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26475

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to By Design Magazine homepage.

Design Award

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/bydesignmagazine.com/html/article.php on line 280